De gezichten achter de Elite Dressage Pony Sales

 

Gerrel Vink
Voorzitter

  Jan Willem Sloof
  Algemeen bestuurslid

Petra van den Berg
Secretaresse 


Het EDPS team uitgelicht

Gerrel Vink: De oprichter van de veiling. Gerrel is opgegroeid in de paarden en wilde niets liever dan de paardenwereld in. Hij heeft al meerdere paarden uitgebracht op lichte tour niveau en starten in 2014 zijn eigen bedrijf/stal genaamd Vink Horses. Vink Horses is een stal gespecialiseerd in training , uitbrengen en verkoop van dressuur paarden en pony's. Van uit zijn stal vertrekken er paarden over de hele wereld. Gerrel is zelf ook succesvol op wedstrijden en jonge paarden competities. Daarnaast heeft hij ook meerdere hengsten klaargemaakt voor hengstenkeuringen en met succes zijn er meerdere pony hengsten goedgekeurd zowel bij het Welsh, NRPS als bij het KWPN. Bij de pony's zijn dit o.a. de zelf gescoute kampioen Beukenoord's Arena, Meedenblik's Undercover, Meedenblik's Linfield, Dempsy Sill en Meedenblik's General, ook was hij de man achter de succesvolle hengsten Spoorzicht's Red Flyer, Leunsveld's Cassini, Bijsterhof's Vivaldi, en de naar Amerika verkochte Bijsterhof's Valencio. Ook is hij de man achter de  hengsten: Steerwolde's Dark Pleasure, Old Avenue's Cezar en Dancer van het Singel, deze hengsten kocht hij als veulen en/of maakte hij klaar voor de Welsh Hengstenkeuring van 2022 en werden met succes goedgekeurd. Ook kreeg hij de hengsten Amai en Anton v. Blommerschot in Duitsland goedgekeurd. 
In 2023 werd de veel besproken hengst A New Story goedgekeurd die Gerrel als veulen aankocht. 

Jan Willem Sloof: Jan Willem is in het dagelijks leven eigenaar van het succesvolle bedrijf Renolution. In zijn jonge jaren was hij actief als internationaal springruiter. Nadat hij is gestopt met rijden is hij actief in de pony's verder gegaan met name in de Welsh rijpony's. Hij koopt al jaren lang ieder jaar een aantal hengstveulen die hij opfokt met als doel voor de hengstenkeuring, en met succes. Hij is de man achter de naar Amerika verkochte stempel hengst Orchard Wildeman, Kooihuster Melle, Bijsterhof's Daimond Dancer, Bijsterhof's Valencio/Vivaldi, Spoorzicht's Red Flyer en Liandro. Ook is hij weer actief in de springsport.

Petra van den Berg: Petra, een absolute vakvrouw in hart en nieren. Als moeder van Gerrel heeft hij het dus niet van een vreemde. Petra is al haar hele leven in de paarden en runt al jaren lang haar pensionstal en haar succesvolle fokkerij. Zelf is ze altijd een succesvolle amazone geweest, leidde vele paarden op en bracht ze uit op wedstijden, ook is ze altijd druk als instructrice.